FB© is ROCK: Akármennyire is
renton blogja

csütörtök, november 01, 2007

Akármennyire is

szánni való gondolat, az jutott eszembe, tulajdonképpen életem legnagyobb diadala lenne, ha valahogy sikerülne lefogynom. Meg volt már célozva párszor, de most hátha más. Szeretettel várok minden tanácsot, segítő kezet, vagy csülköt... haha

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

nem szánni való, egy ötlet: rugdossuk egymást és sikerüljön mindkettőnknek!

Névtelen írta...

gyere el kiscsillagra és ne egyél.

_renton írta...

olvasó, te is dagi vagy?

(ary)komate írta...

ha tőlem még elfogadsz tanácsot.
2 éve adtam le 20 kilót.
úgy lettem duciból herceg.
:)
most 10 kilóval nagyobb vagyok a 2 évvel előtti állapotomhoz képest.
de nekem is vissza kéne nyernem a daliás alakom.
a módszer neve: Atkins diéta.
a lényeg, hogy nem kell koplalni, annyit ehetsz, amennyi jól esik. A lényeg, hogy szénhidrátot tilos fogyasztani. kenyér, krumpli, rizs kilőve. süti, cukor nuku.
megengedettt kaja: húsok, húsleves, sajt, hal, zöldségek, és nem túl édes gyümölcsök. Ez hasonlít a Norbi update-hez, de azt kommerciális, és multikulturális jellege miatt nem szeretem. de ha valamin azt látod, hogy update1, akkor az neked való az Atkins rendszer szerint is.
:) nekem bejött. és jobban is éreztem magam a bőrömben. ja meg kell hozzá egy kis testmozgás (neked megvan a szinészettel), meg egy kis táplálékkiegészítő, amit én pezsgőtablettás multivitamin formájában használtam. a szénhidrátos kajákban van pár vitamin, amit pótolni kell. amúgy működik.
EGÉSZSÉGEDRE!

_renton írta...

hát igen, számolnom kell azzal, hogy azt a pénzt, amit eddig piára költöttem, most gyümölcsre, sajtra, meg ilyenekre kell. Az alkohol úgyis hízlal.

Névtelen írta...

a koncertjegy viszont nem...:(

_renton írta...

Duzzogsz itt... :)

Névtelen írta...

igen