FB© is ROCK: Kardos kihagyhatatlan bejegyzése a kaukazus weblapról
renton blogja

péntek, szeptember 14, 2007

Kardos kihagyhatatlan bejegyzése a kaukazus weblapról

"nőtől szebb

a nőtől szebb az élet a nőtől szebb egy reklám a nőtől szebb egy auto a nőtől szebb egy ágy a nőtől szebb a szerelem a nőtől szebb a naplemente a nőtől szebb a temető és a nőtől szebb a magány.

gratulálok! ime hát egyesültek a lelkek és kettejük eggyűvé válásának eredményeképpen megteremtődött "az" ember. nincs hát férfi és nincs hát nő külön. magában csak együtt képes létezni s bár darab darab fentről is jól látszik hogy a melegek 75% kal erős közepes eredményt érhetnek csak el.

a nőtől elfogadom hogy nincs tejföl a nőtől elfogadom hogy nincs pénz a nőtől elfogadom hogy nincs kedvem a nőtől elfogadom hogy nincs álmom a nőtől elfogadom hogy nincs időm a nőtől elfogadom hogy nincs rend a nőtől elfogadom hogy nincs gyerek a nőtől elfogadom hogy nincs szex a nőtől efogadom hogy meg kell változnom, a nőtől fogadom el az életet.

s bár a kiválasztottak mind magányosak, aki nővel él az nem juthat égi magasságokba, s bár látszolag kerekké vált élete mégsem lesz képes soha rendszertépíteni és szemlélődve létezni a világban mert a nőtől elfogadja hogy tisztogatni kell a tányért, hogy mososzert kell folyatni az anyaföld folyóba hogy műanyagot kell olvasztani lámpaernyőnek és hogy gyorsan kell odaérni az áruházba vagy anyádékhoz autoval.

a nő szép de nem a legszebb a nő okos de nem a legokosabb a nő kell de nem kell mindenáron betartassék az nagy kirendlet ebéd. meg lehet mondan a pincérnek hogy köszönöm elment az étvágyam, jobb szeretnék saláta és köménymagos piritos helyett pálinkát inni és sört.

a nő egyik fele hangszer a másik fele betonkeverő."

Nincsenek megjegyzések: