FB© is ROCK: Egyébként milyen volt a nyár?
renton blogja

csütörtök, augusztus 23, 2007

Egyébként milyen volt a nyár?

Régen nem sajnálom már, ha vége egy évszaknak, meg hát a költő is megmondta, hogy szép a tavasz, szép a nyár is, de... legszebb a köztesség.
Ez most biztos furán fog hangzani, de volt idő, amikor úgy szerettem volna izmos pasi lenni nyáron, vízbe dobálni a csajomat és élvezni, ahogy azt sikítja "hülyeee", vagy horvátországban szelet hajba tépetni a vitorláson 2millióért, esetleg tengerparti balkonokon borozni és fáklyák fényébe meredni, de már nem. Mielőtt kideríteném, mit szeretnék most, leírnám, hogy jó volt a nyár, jó volt a Dosztojevszkij próbaidőszak, Utcazene feszt, István király rendezés. Hátha jó lesz a szombaton kezdődő Szentivánéj projekt is... De ha nem, bánja lekvár. Úgy egyáltalán... Bánja lekvár, még azt is, ha néha (teszemazt éjjelente) elkppesztő buta vagyok. Elnézést.
És jó volt ma Lucernát pakolni az udvaron vellával, beterelni a disznókat, utat adni a friss ganyénak, este füvetnyírni, imádkozósáskát pöckölni és új sámángeci dalt írni...

bár a tét most nem nagy, nem nagy,
mégis, jános, stand up stand up!

4 megjegyzés:

_original írta...

és még nosztalgiára semmiok!
az ősz nem a nyár vége, ezt írta az m1 képernyőre!

Névtelen írta...

Mi meg áthaladtunk a busszal szép Szilas árnyékos utcáján, láttuk is az általános iskolát (sokak alma materét) illetve az "itt fognak nyugodni egykoron a költők illetve színészóriások" leendő nyughelyét...azt hittem érdemes...elmenni szegedre, hogy enyingen áthaladva megemlékezzünk Leviről..:)

Névtelen írta...

Szóltam a Daninak is!

_renton írta...

_original - Nosztalgiáról szó sem lehet, az élet megrontója!

mandula - Puszillak. Gondolom a Levi hasonlóképpen érez.

Dö - Helyes, helyes.