FB© is ROCK: A fantasztikus négyes és az ezüst utazó
renton blogja

csütörtök, december 27, 2007

A fantasztikus négyes és az ezüst utazó

Kedves férfitársak, a társadalom nemzőképes hím egyedei! Ugye mindanniyan ismeritek azt az érzést, amikor odamész a pulthoz, kikérsz egy hubertust és ahogy a csaposlány megfordul, észreveszed, hogy a csípőnadrágja nagyon is csípő, a farmerből, az öv fölül kikandikáló tetoválás pedig igencsak megmozgatja a fantáziát. És ekkor a lány megfordul, és azt mondja: "Nyolc negyvenet kérek szépen!" Te pedig mosolyogva, mint egy kisangyal perkálsz oda neki 840-et, és fel se tűnik, hogy mennyire le vagy húzva.
Na, pontosan ez a helyzet A fantasztikus négyes és az ezüst utazó című nagyszabású szarral. Nézed Jessica Alba vállait, meg ajkait, a tűzember vagánykodását, a ezüstember mogorva arcát, és pár pillanatra elhiszed, hogy mindez elég ahhoz, hogy neked egy kicsit is jelentékeny moziélményben legyen részed. Hát nincs. Ez a film annyira pénzszagú, és átlátszó, hogy azt kell mondjam, mindannyian jobban örülhetünk egy Jessica Albáról ledécézett profi fotósorozatnak a vincseszterünkön, ami jóval kevesebb helyet foglal, ráadásul dollármilliók, hírverés és ócska képmutatás nélkül, (meg ugye érdek nélkül) tetszik.
beszúrva dec. 27 - 12:47
Ami az egyetlen erénye lehetne a filmnek, abból szintén teljesen megbukik. Gykorlatilag semmiféle akcióra nem tudok visszaemlékezni. És nem a trükkök minőségével vagy mennyiségével van itt a problem, csakis a fantázia, az ötletek teljes hiányával. Ezt a filmet olyan rendező kezébe kellet volna adni, akinek vizuális érzéke már önmagában elég a feszültség keltéshez, mindenféle pixelrobbanás, higanyember vagy Jessica Alba nélkül.

5 megjegyzés:

szilvi írta...

amikor írtad, v amikor nézted voltál berúgva? ha az utóbbi, nem csoda, h nem emlékszel akcióra..

Névtelen írta...

Tejóég, ezt a bejegyzést manipuláltad! Ez tiszta 1984!!!
Akurvahéccázát!

_renton írta...

Szilvi: Is-is!

szilvi írta...

engem nem lehet átverni! rééésen vagyok.

Pötyi írta...

jessica alba...

nagyon szar film.
alulmúlja az alúlmúlhatatlannak tűnő pókember 3at.:)
de ezt is láttam!
kipipálva.:)