FB© is ROCK: Vannak ezek
renton blogja

vasárnap, január 20, 2008

Vannak ezek

az időszakok. Most megint az van, hogy nem látom sok értelmét a blogolásnak. Nehéz ügy ez, mondaná Marty McFly, bárki bármit hangoztat, a blogban meg akarunk felelni másoknak. Ez a megfelelni akarás a tájékoztatással, meséléssel, de még a zsidózó provokátor bologokkal is együtt jár.
Velem meg az van, hogy nincs kedvem semmiféle vacak hírközpontnak lenni, mesélni még nem tudok eléggé, a zsidózástól meg röhög a vakbelem, amellett, hogy kevés ember van annyira leszarva a szememben, mint aki zsidóz vagy buziz. Lassan ebbe a leszarási kategóriába kerülnek egyébként a vérmagyar szétfüvezett agyú punkok (mintha olyan gyakran találkoznék velük), nagyképű buta arcok (hát elég gyakran), de még a nagyképű nem buta arcok is. Az már nyugtalanító, hogy egyre több lány is... De most komolyan. Ezek napról napra félelmetesebbek, gonoszabbak és önzőbbek. Mennyi-mennyi hajrá Takács néni helyzet...

3 megjegyzés:

szilvi írta...

kezdek félni...:S

Névtelen írta...

Izé...attól még csak írjad.

Névtelen írta...

Már hogyne lenne értelme. Önkifejezés. Magadért, nem másért. Azt írhatsz, amit akarsz, az arcod nélkül, a neved nélkül. Lehet, hogy a gondolataid fülekre találnak és ottragadnak, lehet, hogy nem. Lehet, hogy hatással leszel mások életére, lehet, hogy nem. Szerintem ez izgalmas.. :)

Felbuzdítottam magam. Este le is ülök írni :D