FB© is ROCK: Ne habozz
renton blogja

csütörtök, január 29, 2009

Ne habozz

ha van véleményed erről a meséről. Stilisztikai gondoktól kezdve a szüzsén át engem minden basz érdekel, csak tégy egy megjegyzést. Talán tudod, fel lesz olvasva a dolog egy lemezen, szóval ehhez is várok ötleteket.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kimondottan tetszett. Komolyan. Az a fajta ötlet, amit kedvem lenne nekem is megírni.

Kritikám meg csak olyan "én hogy csináltam volna" jellegű van, annak meg nincs sok jelentősége. (Kihúznám a "pillanatok alatt"-ot vagy többet időznék még a kocsma sötét szegletében MTA emlegetés helyett, és blabla..)

_renton írta...

igen, az MTA az pengeél, de annyira idióta dolog, hogy gondoltam bepróbálom :)

Turul86 írta...

Nekem, mint mese nem elég meseszerű. De egyébként tetszik. Van egy-két észrevételem és mivel kérted ezért leírom (egyébként mélyen hallgatnék).

"Namost ezek az agyak rájöttek, hogyan..."-kezdetű mondatban nem lehetne az "agyak" helyett más szót használni? Nekem valahogy nem illik oda.

A befejezés! Túl rövid. Lehetne még írni hozzá, mondjuk, ahogy hazasétál és otthon ránéz a szerelmére vagy valami hasonlót. Egy kicsit össze lett csapva az a néhány mondat. Ami egyrészt lehet jelzésértékű, mármint hogy ezzel fejezed ki hogy tényleg mennyire siet, de akkor meg tényleg csapd össze. Egy-két tőmondat megteszi. Ha meg nem jelzésértékű, akkor írj hozzá még valamit.

PÖSZE - ez nagyon tetszik! :) Az efajta humorból többet is elviselnék!

Hát ennyi! Remélem segítettem!
Egyébként mi az a perpetuum mobile???

_renton írta...

hátaz örökmozgó!