FB© is ROCK: Készülő projekt
renton blogja

péntek, május 04, 2007

Készülő projekt

Többfrontos berobbanás a médiába!!!
Nemsokára megvalósul egy műsorötletem, a címe Performanus lesz, élő performanszokat fogunk csinálni a kamera előtt. Ebben testrészeket vágunk le emberekről majd fordítva varrjuk vissza, túllőjük magunkat heroinnal, majd adrenalin injekciót szúrunk a szívünkbe, rajzszöget eszünk. Az első műsorban én és pár vállalkozó szellemű művész felbőszült farkaskutyákkal haraptatjuk le a fütyinket. Hiába. Versenyhelyzet van, fenn kell maradni.
Tulajdonképpen ez a Jackass hülyeség is egy performansz. De mi olyan műsort fogunk csinálni, amitől a jackass fiúk hónapokig fognak bevizelni álmukban. A második adásba hölgyek jelentkezését várjuk, akik nem riadnak vissza egy kis kibelezéstől. Temészetesen lidokainnal vagy morfiummal csillapítjuk a fájdalmat, hogy mindenki átadhassa magát a vizuális élménynek. A Műsorvezető Till Attilla és Lilu. A csatornákkal még tárgyalunk, a főműsoridő, meg a 12-es karika már majdnem boiztos. Lealkudtuk.
Aztán lesz egy másik műsor, amiben azt követhetitek figyelemmel, hogyan tanulok meg gitározni, alapítok zenekart, jutok el a vembliig, majd hollywoodba költözöm, elhíresülök drogos és nőügyeimről végül leugrom a H-betű tetejéről pucéran egy "Die Bush!" feliratú esernyővel. Ez a show a Gigasztár címet fogja viselni.
őőő. Talán ezt kéne előbb megcsinálni, amíg van fütyim.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::DD::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D

Névtelen írta...

majd keltsetek fel ha már vége!