FB© is ROCK: Örkény - Tudnivalók, közlekedési korlátozások a február 1-i eseményekkel kapcsolatban
renton blogja

hétfő, január 29, 2007

Örkény - Tudnivalók, közlekedési korlátozások a február 1-i eseményekkel kapcsolatban

Mint ismeretes, holnapután, február elsején, egy keddi napon, délután háromnegyed hatkor vége lesz a világnak. Mindjárt utána az utolsó ítélet következik.

A fővárosi tanács illetékes ügyosztálya felkéri a lakosságot, hogy kerülje a pánikot. Másfelől viszont türelmetlenkedni is fölösleges, mert kivétel nélkül mindenki sorra kerül.

Nagyobb méretű közlekedési korlátozásokra nem lesz szükség, de az Alagutat - az esetleges beomlás veszélye miatt - délután háromkor lezárják. Ettől kezdve a négyes, ötös, ötvenhatos autóbusz a Lánchíd helyett az Erzsébet-hídon közlekedik.

A vasutak, hajók, autóbuszok menetrendszerűen járnak, sőt, a Vigadó térről egy sétahajó különjárat is indul, mely (elegendő számú jelentkező esetén) fellobogózott ravatalként úszik lefelé a Vaskapu festői vidéke és a Fekete-tenger felé.

Mindazokkal, akik életük meghosszabbítását akarják kérvényezni, máris közöljük, hogy kívánságuk nem teljesíthető. Még a terhes anyák és az újszülöttek sem képeznek kivételt, pedig néhányan jogosan panaszkodnak amiatt, hogy épp holnapután háromnegyed hatkor jönnek a világra, és ennek folytán roppant rövid életűek lesznek.

Másfelől viszont különleges szerencse éri mindazokat, akik ebben az időpontban amúgy is elhaláloztak volna. Ezek most jót röhögnek a markukba.

5 megjegyzés:

norbijúzer írta...

azért én egy világvégét megnéznék!
ha már csak egyszer van, igazán kár lenne kihagyni! :)

_renton írta...

ha látok egyet felveszem és elküldöm avi-ban vagy mpg-ben :)

Névtelen írta...

Most jöttem rá, hogy már nem tudom végignézni még egyszer utoljára az Én kicsi pónim valami epizódját. :'(

Névtelen írta...

Öt perce hiába várok...

_renton írta...

elmaradt ez a román geci