FB© is ROCK: A rentonblogja
renton blogja

vasárnap, november 15, 2009

A rentonblogja

mély megrendülését fejezi ki az országot hetek óta sújtó depresszióval kapcsolatban, melyet két nagy múltú és magas színvonalú rádióadónk "bezárásának" híre váltott ki. A Sláger és a Danubius megszűnése okozta kulturális sokkot nehéz szavakkal kifejezni. Ezeknek a remek adóknak hála a magyar ember hosszú éveken keresztül élvezhette az egész világ jobbnál jobb muzsikáit, amilyenek a rakendroll, a pop, a jazz, a hip-hop, a diszkó, az elektró, a technó, a mulatós, a folk, a repp, a pszichedelikus, a poszt-rock, az ambient, a bachata, a Crunk & B, a doom metal, a viking metal és a barokk. Emellett az emberek elsőkézből értesülhettek az őket körülvevő világ híreiről, úgy mint tőzsdei hírek, politikai hírek, közlekedési hírek, időjárás jelentés, mozihírek, interjúk, riportok, személyesebb hangú beszámolók (mint Bochi péniszének aktuális lankadtsági foka).
Együttérzését hangsúlyozva a rentonblog írója, vagyis jómagam a mai éjszakán pezsgőt bont, és kétezer darab kleinkék léggömböt enged a levegőbe, miközben az utolsó fennmaradt V-tech CD-ket likvidálja légpuskával végtelenítve hallgat egy alig ismert popdalt és keserédesen nosztalgiázik.

6 megjegyzés:

straubbazsi írta...

Koccint :)

Macsek írta...

Nem lesz többet Boros-Bocskor, jeeeeeee

_renton írta...

szerintem lesz

lev írta...

-dögöljön meg a szomszédjaik tehene is.
áh, reménytelenek vagytok mind.
pedig tőletek elvárna az ember valami olyasmit amiről azt hiszitek, hogy benne éltek és élitek.

_renton írta...

Mivan?

_renton írta...

nyugalom, egyelőre nem szándékozom senki sírján énekelve táncolni, nem mintha itt bármilyen sírról, vagy egyáltalán bárkiről szó lenne, remlem ez nyilvánvaló. Böff.